90 % ‘bobt’ tijdens alcoholcontroles in politiezone Haacht

alcoholcontroles

Vorige vrijdagnacht heeft de politie van Boortmeerbeek/Haacht/Keerbergen een reeks alcoholcontroles gehouden in de gehele politiezone. In Haacht werden voertuigen gecontroleerd in de Rijmenamsesteenweg. In Boortmeerbeek controleerde men in de Burggraaf G. Terlindenlaan en de Leuvensesteenweg. En in Keerbergen werden alcoholcontroles gehouden ter hoogte van de Haachtsebaan.

In de aanloop naar de eindejaarsperiode zijn alcoholcontroles momenteel topprioriteit. In totaal werden 86 voertuigen gecontroleerd. Alle automobilisten ondergingen een ademtest. Uiteindelijk bleken er 8 chauffeurs te veel gedronken te hebben. Twee van hen moesten hun rijbewijs onmiddellijk inleveren. Men stelde ook nog 4 andere verkeersovertredingen vast. Zo kreeg één automobilist een proces-verbaal voor rijden onder invloed van drugs. Hij moest zijn voertuig aan de kant laten staan. Een ander persoon werd ondervraagd omdat hij geseind stond voor de niet-naleving van zijn voorwaarden, opgelegd door het parket.

Bereken zelf uw verkeersboete!

Dankzij de boetecalculator van Boetecalculator.be kan u onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod dat u mag verwachten berekenen. Het resultaat is gebaseerd op meer dan 3000 verkeersvonnissen.

 

 

 

0 Berichten

  Laat een bericht achter

   

  Login

  Welcome! Login in to your account

  Remember meLost your password?

  Don't have account. Register

  Lost Password

  Register