Druggebruiker krijgt rijverbod en boete voor rijden onder invloed

Een 32-jarige man uit Vleteren kreeg een rijverbod van 6 maanden en een boete voor rijden onder invloed. En dat was al de tweede keer in een jaar tijd. In maart botste Chris B. tegen een vangrail langs de E403 in Lichtervelde. Hij verklaarde aan de politie dat hij de controle over het stuur verloor omdat hij zijn hond die vooraan zat, naar de achterbank wou sturen. Later bleek dat hij onder invloed reed van amfetamines.

Bovendien kreeg de man een jaar voordien al eens een boete voor rijden onder invloed van alcohol. De politierechter kon er dan ook niet om lachen. Hij kreeg opnieuw een boete voor rijden onder invloed (2.400 euro) en een rijverbod van 6 maanden. Wil hij zijn rijbewijs daarna nog terugzien, dan zal hij moeten slagen voor zijn praktisch en theoretisch rijexamen, en dient hij ook psychologische en medische proeven te ondergaan.

Bereken zelf uw verkeersboete!

Dankzij de boetecalculator van Boetecalculator.be kan u onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod dat u mag verwachten berekenen. Het resultaat is gebaseerd op meer dan 3000 verkeersvonnissen.

 

 

 

0 Berichten

  Laat een bericht achter

   

  Login

  Welcome! Login in to your account

  Remember meLost your password?

  Don't have account. Register

  Lost Password

  Register