Tienduizenden mensen profiteren van Antwerpen Autovrij

De 13de editie van Antwerpen Autovrij was een groot succes. In de eerste plaats wil Antwerpen Autovrij mensen laten nadenken over hoe ze naar de stad komen en laten kennismaken met alle mogelijke manieren om slimmer naar Antwerpen te komen. Want afhankelijk van waarom en wanneer we in de stad moeten zijn, kan het ene vervoersmiddel al beter zijn dan het andere.

Ondanks het frissere weer kwamen zondag tienduizenden fietsers en voetgangers naar de autoluwe Antwerpse binnenstad. Tussen 10 en 18 uur was het gebied tussen de Schelde en de Leien voor hen voorbehouden. Ook dit jaar was de Meir het epicentrum van Antwerpen Autovrij. Hier kon men op de uitgebreide mobiliteitsmarkt kennismaken met alternatieve vormen van vervoer. Maar er was ook heel wat te beleven in de rest van de binnenstad. Op telkens een andere manier leidden 4 themawandelingen – een kennistraject, een rennersroute, een wandelzoektocht en een speciale toer voor wie zich verplaatst op wieltjes – geïnteresseerden door het hele autovrije gebied. Deelnemers konden op de wandelingen ook stoppen aan verschillende activiteiten: van steltlopen tot urban golf.

Bereken zelf uw verkeersboete!

Dankzij de boetecalculator van Boetecalculator.be kan u onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod dat u mag verwachten berekenen. Het resultaat is gebaseerd op meer dan 3000 verkeersvonnissen.

 

 

 

1 Bericht

  • Herlinde Reply

    29 september 2016 at 12:45

    Was super gezellig in Antwerpen toen, mogen ze meer doen!

     

Laat een bericht achter

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember meLost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register