Twaalfjarige jongen zwaargewond bij ongeval in Tienen

Op de Diestsesteenweg in Tienen is woensdagavond een 12-jarige jongen zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval. Dat meldt het Leuvense parket. De jongen stak rond 19.00 uur de straat over toen hij werd aangereden door een personenwagen. Het slachtoffer raakte zwaargewond en werd in levensgevaar afgevoerd naar het ziekenhuis. Zijn toestand is intussen gestabiliseerd, al ligt de jongen nog steeds op de afdeling intensieve zorgen.

Uit de eerste vaststellingen van de verkeersdeskundige blijkt dat er geen sprake zou zijn van overdreven snelheid. De bestuurder van de personenwagen die de jongen aanreed, een 41-jarige man uit Tienen, testte wel positief voor alcohol en drugs. Volgens zijn verklaring heeft hij echter geen drugs genomen, enkel medicatie. Om welke stoffen het precies ga at, wordt verder onderzocht. Het parket heeft de onmiddellijke intrekking van het rijbewijs voor 15 dagen bevolen.

Bron: Belga

Bereken zelf uw verkeersboete!

Dankzij de boetecalculator van Boetecalculator.be kan u onmiddellijk de geldboete en/of het rijverbod dat u mag verwachten berekenen. Het resultaat is gebaseerd op meer dan 3000 verkeersvonnissen.

 

 

 

0 Berichten

  Laat een bericht achter

   

  Login

  Welcome! Login in to your account

  Remember meLost your password?

  Don't have account. Register

  Lost Password

  Register