Ons cliënteel aan het woord

We zetten ons dagelijks in om onze juridische dienstverlening voor u naar een hoger niveau te tillen. Zoals u hieronder ziet, is de mening van onze cliënten daarvoor zeer belangrijk. Zou u Intolaw Advocaten aanraden bij vrienden en familie? We laten deze vraag graag beantwoorden door mensen die al beroep op ons deden. Leest u even mee?

2018

Ik ben heel goed geholpen telefonisch en heb er spijt van dat alle documenten reeds al vertrokken waren naar een ander kantoor.
Mario - 12/12/2018
Aangenaam verrast, vlotte en exacte beoordeling door intolaw-team. Bedankt.
Albert - 12/12/2018
Je voeltaan dat betrokkene meester goed op de hoogte is van uw Dossier .ik zal zeker Hét bureau
Ingrid - 12/12/2018
Snel en accuraat , top service.
chantal - 10/12/2018
Kort maar correcte uitleg en goed luisterend oor !
Brian - 07/12/2018
Prima dienstverlening
Christophe - 07/12/2018
Uit nieuwsgierigheid, berekende ik mijn boete vooor een snelheidsovertreding. Uk kreeg een mailtje met de boodschap dat een advocaat in de komende uren me zou bellen om me bij te staan. Jaja dacht ik..... Letterlijk binnen het uur ging mijn telefoon al af!!!!! Ik kreeg er een bijzonder vriendelijke dame aan de lijn die mijn verhaal aanhoorde en me verdere uitleg verschafte over de wetgeving en waar ik me aan kon verwachten Super!!!!!!! Merci!!!!!!
Nico - 07/12/2018
Goede service, vlotte afhandeling en kennis van zaken!
Cederique - 06/12/2018
Hulpvaardig
maarten - 05/12/2018
Het was een aangenaam telefoongesprek
Ellen - 04/12/2018
De ontvangen gesprekken hebben mij nog een duidelijker antwoord gegeven op mijn situatie. Waarvoor Dank.
Rogier - 03/12/2018
Heb geluk gehad bedankt voor de top dienst raad jullie zeker aan
Mohamedsaid - 03/12/2018
Duidelije communicatie
Luc - 03/12/2018
vriendelijk telefoon gesprek gehad
CHRIS - 30/11/2018
Snelle reactie. Heel vriendelijk
Jannick - 30/11/2018
Het is een genoegen om Intolaw Advocaten aan te raden aan iedereen. Het hele traject was er eentje van begrip, ondersteuning en vriendelijke redelijkheid. Ik kreeg telkens vrijwel onmiddellijk antwoord op mijn vragen en/of bedenkingen. De advocate was charmant, kundig en respectvol. Kortom, iedereen met wie ik te maken kreeg, was vol goede wil en menselijkheid. En al hoop ik vurig dat ik nooit nog met het gerecht in aanraking kom (althans voor strafbare feiten), zou ik me opnieuw laten begeleiden en adviseren door Intolaw Advocaten. Met gemeende dank en de vriendelijkste groeten Chris
Christiane - 30/11/2018
Zeker een aanrader , prima & aangenaam contact zowel telefonisch - per mail als persoonlijk. Dank aan het Intolawteam en in het bijzonder Meester De Rouck
TOM - 29/11/2018
Uitstekende ,vriendelijke benadering en informatie.
Guus - 28/11/2018
Zeer snel en goed advies gekregen. Hartelijk dank, ik ben er gerust in dat het tot een 'goed' einde zal komen.
Geert - 28/11/2018
ontvangen informatie : beknopt, correct en to the point
Myriam - 28/11/2018
Professionele opvolging, duidelijke informatie. Ik kan enkel een zeer positieve evaluatie meegeven aan Intolaw
Sandra - 26/11/2018
Gezien het voor mij de eerste keer was dat ik in aanraking kwam met het gerecht was de bijstand van de Into Law advocaten een grote hulp en geruststelling voor wat betreft procedures en etiquette. Ook bij het in hoger beroep gaan hebben ze me correxct geinformeerd en is alles vlot verlopen. Zeer tevreden
Danny - 23/11/2018
Jullie hebben me onmiddellijk een duidelijk antwoord gegeven.Weet wat me te wachten staat ongeveer.Bedankt.
Eddy - 22/11/2018
Jullie speelden zeer kort op de bal en volgden mijn dossier kort op. Het contact met de lokale advocaat had iets vroeger gelegd kunnen worden maar ik mag absoluut niet klagen over de professionaliteit.
tom - 22/11/2018
Wij waren erg tevreden over de communicatie voor, tijdens en na de zitting op de rechtbank. Ook het administratieve gedeelte met de rechtsbijstand werd helemaal door jullie in handen genomen waar voor onze dank!
David - 22/11/2018
Zaak (verkeersongeval in fout) werd uiteindelijk geseponeerd maar de spontane en regelmatige updates die we kregen van Intolaw Advocaten over de vooruitgang bij het parket gaven enorme opgluchting. We hebben zelf (nog) niets gehoord van het parket dus heel tevreden met onze preventieve keuze voor dit advocatenkantoor om ons (eventueel) te vertegenwoordigen en regelmatig op de hoogte te houden.
filip - 21/11/2018
Snelle reactie gekregen en goed advies gekregen
Hanne - 21/11/2018
Ben heel tevreden over gans de lijn, jullie waren een goede steun in mijn moeilijke momenten.
Victor - 21/11/2018
Jullie bereikbaarheid is groot. De luisterbereidheid van al de medewerkers waar ik mee te maken heb gehad was groot. Je voelt dat je gaat geholpen worden. De financiële afspraken qua betaling waren duidelijk
ludwig - 20/11/2018
correct bedrijf
eric - 20/11/2018
Ik vind de aanpak van Intolaw heel goed. Zij regelen alles voor u, je hoeft zelf niets te doen. Het is een heel goede dienstverlening.
Steffi - 15/11/2018
Heb enkel positieve reactie op het bijstaan van de advocaten en kan deze dan ook ten zeerste aanraden. De bijstand +het correcte inschatten van mijn dossier waren een goede hulp voor mij.
Veronique - 14/11/2018
zeer goede hulp op de rechtbank en een vriendelijke advocate
Lucas - 14/11/2018
Zeer snelle en correcte service. Snel antwoord op de vragen die ik had in de mate van het mogelijke.
Tibo - 13/11/2018
volgens mij geeft mijn advocaat een goed resultaat behaat
marnix - 12/11/2018
Goede opvolging, waarvoor dank.
Bart - 09/11/2018
Direct willen helpen en mij gerust gesteld, ervaringen was heel positief!!!
Rodrigo - 08/11/2018
ZEER TEVREDEN OVER DE DIENST VERLENING
JACKY - 06/11/2018
Bedankt voor de zeer goede service ;-)
Chris - 05/11/2018
ik werd door meester caroline vanacker,goed ontvangen op de politierechtbank tweede kamer.ze stelde me onmiddellijk gerust en vertelde me aangezien de feiten en mijn goede staat van dienst op men rij gedrag. heeft me ook op voorhand verteld hoe ze het ging aanpakken en heeft met zeker en vast het gevoel gegeven dat alles in orde komt.bij deze vermeld ik ook dat ik zeker niet in hoger beroep ga.
jaak - 05/11/2018
ja in mij geval was de uitspraak positief.
marnix - 02/11/2018
pleidooi to the point met goede empathie voor client en zijn omstandigheden
GERARD - 30/10/2018
Hulpvaardig en geruststellend.
Mirella - 30/10/2018
Top service. Goed resultaat. Bedankt voor de goede zorgen :-)
Bart - 30/10/2018
Zeer beleefd en helpen je wel verder met het geen wat ze kunnen
Gianni - 29/10/2018
Zeer bekwame, correcte en vriendelijke advocaten.
Bert - 29/10/2018
Ik had een hele vriendelijke man aan de lijn, die perfecte antwoorden en oplossingen bood op mijn vragen. Voor mij is alles duidelijk wat er zit aan te komen. Zeker een aanrader indien je nog met vragen zit voor je proces!
Olivier - 29/10/2018
Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken bij het advocatenbureau Intolaw.
koen - 29/10/2018
Prompte reacties en heel attentief
Koen - 27/10/2018
Belangrijk was dat mijn advocaat de artikels kende wat voor mij dossier belangrijk was en hij kende het ook waar we toch een redelijk positieve uitspraak hebben mogen bekomen
Sebastien - 25/10/2018
Zeker aan te raden, van In het begin transparant en duidelijk. Zonder al meer vaktaal een menselijke en begrijpelijke aanpak.
Alexander - 24/10/2018
Ja
Dave - 23/10/2018
Ik was radeloos en machteloos tegen deze aanklacht. Ik ben professioneel bij "Intolaw" geholpen en opgelucht naar buiten gegaan.
Max - 23/10/2018
Ik ben zeer tevreden, ik heb een zeer milde straf gekregen ondanks mijn zware verkeersovertreding.De advocaat die mijn zaak behandelde is heel vriendelijk en stelde me op voorhand gerust. Ik had mij verwacht aan een zware straf maar ik ben er dankzij intolaw nog goed vanaf gekomen! Als er vragen zijn word je ook meteen geholpen, telefonisch of via email, zeer goede en vriendelijke communicatie. Topteam!!
Natalie - 23/10/2018
Super dienstverlening!
Kathleen - 22/10/2018
Zeer snel helder advies ontvangen. Gratis!'
Michelle - 16/10/2018
Heel tevreden!!!
Viviane - 15/10/2018
ben zeer tevreden van uw kantoor
Paul - 28/09/2018
Intolaw Advocaten heeft vanaf het eerste contact de hele zaak perfect opgevolgd, zowel via mail als telefonisch, was aanwezig op de zitting en heeft achteraf voor een complete feedback gezorgd. Een aanrader dus.
Luc - 26/09/2018
Ben heel goed begeleid geweest, als ik ooit nog zou hulp nodig hebben ging ik zeker ten rade bij Intolaw advocaten bureau
Christiane - 15/09/2018
Zeer snel, prettig en duidelijk geholpen.
Frank - 13/09/2018
zeer correcte en vriendelijke opvolging en begeleiding.
kim - 25/08/2018
Hartelijk bedankt voor de goede verzorging van mijn dossier. Dankzij mijn advocaat kon ik vandaag met een glimlach de rechtbank verlaten.
Levi - 05/07/2018
Ze weten wat ze hier moeten doen, goede begeleiding en goede afhandeling!!! Zeker een aanrader!!! Een tevreden klant.
Steven - 21/06/2018
Alles was prima in orde. Bedankt voor de correcte opvolging en afhandeling van dit dossier.
Kim - 13/06/2018
duideliijke info, heel klantvriendelijk en behulpzaam
Chantal - 13/06/2018
Dank zij jullie was er een zeer positieve uitslag
Carina - 11/06/2018
Erg tevreden!
Daniela - 11/06/2018
Heel veel informatie gekregen waardoor de zaak duidelijk werd bedankt hiervoor !
Tom - 28/05/2018
Super mensen zeer goed 10+
Denny - 18/05/2018
Ik had een boete calculator ingevuld en het advocatenbureau had me gebeld of ik beroep wil doen van hun dienst. Ik was tevreden dat ze me opbelde, anders moest ik zelf nog zoeken. Ze hielden me steeds op de hoogte, was zeer positief is. Ze gaven me info wat ik kan krijgen als straf en stelde me gerust. Ik wil into law zeker aanbevelen aan anderen.
Kathleen - 16/05/2018
De snelheid van respons en opvolging was uitermate goed.
Vanessa - 11/04/2018
Ik ben zeer tevreden over de efficiëntie aanpak. Ik ben ook zeer goed geïnformeerd geweest door de advocate. Zeker een aanrader! Bedankt voor de goede zorgen.
Myriam - 09/04/2018
Ik ben zeer tevreden over de opvang en het succesvol pleidooi van Mtr. De Roeck (met excuus voor de eventuele verkeerde spelling van haar naam) met een - in mijn ogen - zeer mild vonnis als resultaat. Ik wil haar daarvoor nogmaals uitdrukkelijk bedanken
Piet - 01/04/2018
Alles zeer snel, vlot en naar wens verlopen.
Diane - 24/03/2018
de afhandeling dossier was van bij het begin tot het einde perfect steeds een vlugge reactie op de gestelde vragen kantoor is steeds bereikbaar. Indien niet dan wordt bij de 1ste werkdag gevolg gegeven aan de vraag en of verzoek
TOM - 23/03/2018
Ik dank Intolaw Advokaten voor de zeer professionele, vriendelijke begeleiding en afhandeling van mijn zaak. Ik kan hun diensten zeker aanbevelen! L.D.
Lieve - 22/03/2018
Uiteraard kan ik jullie aan iedereen aanbevelen. Dit was niet zoals in een film dit was echt en professioneel. Met dank aan Into Law.
Jan - 16/03/2018
Super te vrede
Marc - 16/03/2018
Zeer vriendelijk!
Andres - 22/02/2018
ongelofelijk jullie kennis, jullie hebben me tot nu eerlijk en transparante comminucatie gegeven. dit helpt elke burger.
Wouter - 06/02/2018
Een oprechte dank voor de goede service ,heel concreet en correct 👍
Marino - 31/01/2018
Ik ben erg snel geholpen door gekwalificeerde mensen die me hebben bijgestaan met een prognose van mijn aankomende boete. Dit alles volledig gratis.
Stefaan - 30/01/2018
Duidelijk en correcte informatie. Volgen jou op als het moet. Zeker aan te raden
Quinten - 25/01/2018
S avonds laat nog mijn gegevens ingegeven met de nodige uitleg, 's anderendaags in de voormiddag reeds telefoon gekregen van een zeer vriendelijke dame die goed onderlegd was in de materie. Goeie uitleg gekregen op al mijn vragen, zeker een aanrader om te doen en dit zo snel mogelijk na je proces verbaal om zo snel mogelijk de juiste stappen te kunnen ondernemen. Hartelijk dank
FILIP - 21/01/2018
Intolaw advocaten kantoor had ik eerlijk gezegd nog nooit van gehoord. Maar moet zeggen de diensten die zij hebben verleend aan ik zelf was gewoon TOP!! Beter gezegd een 10/10 wel bij deze raad ik aan, aan alle mensen die soms eens in de problemen zitten door gelijk wat doe dan zeker en vast een beroep op INTOLAW ADVOCATEN KANTOOR.
Vincent - 21/01/2018
Vlotte en hulpzame medewerkers
T - 19/01/2018
zonder probleem
Jo - 18/01/2018
Zeer positief bevonden! Correct en goed contact, nooit een telefoontje teveel voor hun. Echt tevreden!
Steven - 17/01/2018
Duidelijke info, zeer goed geholpen, advocaat heeft het maximum er uit gehaald, echt bedankt Intolaw
Marc - 17/01/2018
Op alle vlakken een zeer goede service van het begin van de aanmelding tot het vurig pleidooi van de advocaat die u ook nog eens goed opvangt en de nodige tijd uitrekt om alles nog eens te bespreken. Kortom een dikke dank voor de perfecte service Marc
Marc - 12/01/2018
Over heel de lijn positief, dossierkennis, opvolging, pleidooi ....... doe zo voort !!
wim - 10/01/2018
Ze hebben mijn zaak grondig voorbereid en op het moment zelf duidelijk verteld wat ik kon krijgen en hun aanpak was overduidelijk perfect deze mensen zijn voor mij blijvers voor in het geval ik nog iets onverwacht zou doen
Floris - 10/01/2018
Vlotte en duidelijke uitleg
Gilles - 04/01/2018
Heel snelle reactie en goede uitleg
jean - 04/01/2018
Snel de gevraagde info verkregen.
Ria - 02/01/2018

2017

Goede informatie gekregen
Werner - 22/12/2017

2017

Correcte informatie gekregen. Bedankt
Laurent - 21/12/2017

2017

Goede en klare uitleg
Pawel - 21/12/2017

2017

goede voorbereiding en een zeer goede raadsman die de zaak ter harte neemt en wie ik zeker zal aanraden
Rens - 21/12/2017

2017

handelen met kennis van zaken, zeer positief
Werner - 21/12/2017

2017

Snel de correcte informatie en advies ontvangen mbt mijn vraag
Philippe - 21/12/2017

2017

Ben content dat ik jullie gecontacteerd heb. U stond onmiddellijk klaar om mij te helpen. Ik ben zeer tevreden over de uitspraak van de rechter. Ik had veel erger verwacht. Dank u voor jullie professionele tussenkomst. Met oprechte groeten. Geert
Geert - 20/12/2017

2017

Ik werd opgebeld en kon totaal vrijblijvend enkele vragen stellen ivm de overtreding.
Lenny - 14/12/2017

2017

Werkelijk goede en extreem snelle, klantvriendelijke service. Een dynamisch team die er voor gaat!
Loïck - 29/11/2017

2017

Altijd beschikbaar voor al uw vragen, snel antwoord en ze gaan onmiddellijk aan de slag ( geen dagen wachten)
Alisa - 20/11/2017

2017

Ik ben zeer tevreden over het snelle en transparante advies dat ik gekregen heb van een zeer vriendelijke en behulpzame advocate.
Els - 27/10/2017

2017

Duidelijke snelle en vriendelijke uitleg over het probleem. Geheel vrijblijvend. Dank u.
Jos - 24/10/2017

2017

Zeer correcte en vooral snelle hulp n.a.v. ingevuld formulier op website.
Wout - 19/10/2017

2017

Door de professionele aanpak en sterke verdediging die jullie verricht hebben voor mijn zaak heb ik een vrij milde straf gekregen waar ik superblij mee ben. Hopelijk heb ik of mijn vrienden geen zware overtredingen meer, maar indien dit toch gebeurt weet ik nu waar ik terecht kan en raad jullie zeker aan! Nogmaals bedankt.
Bren - 18/10/2017

2017

Adequaat en daadkrachtig.
Stijn - 17/10/2017

2017

Heel vriendelijk. Correcte en concrete informatie verkregen. Echt een aanrader als je een boete hebt.
Cindy - 17/10/2017

2017

Voortreffelijke dienstverlening en follow up !
Thierry - 17/10/2017

2017

Eerste contact verliep zeer goed, vriendelijke persoon die me direct kon verder helpen!
Jason - 16/10/2017

2017

UITERST TEVREDEN VAN INTOLOW , HEEL GOEDE SAMENWERKING
ANNIE - 13/10/2017

2017

zeer duidelijke en snelle reactie! Top!
christophe - 13/10/2017

2017

Snel , vriendelijk en link waar je terecht kan
Natascha - 10/10/2017

2017

Ja
Jimmy - 10/10/2017

2017

Snel en duidelijk antwoord, dank je wel Lieselot
Rudy - 09/10/2017

2017

Ik ben heel tevreden dat ik Intolaw Advokaten heb gevonden en zeker omdat mijn Verzekeringsmaatschappij volledig in de steek laat. Daarom heb ik hun hulp ingeroepen om mij in eerste instantie met raad bij te staan om te zien wat er nog mogelijk was. Dit alles ging eigenlijk redelijk snel en vlot. Zelf zou ik iedereen die in botsing komt met zijn verzekering (gerechtelijke bijstand) toch aanraden contact te nemen met Intolaw. Die mensen weten hoe de vork in de steel zit.
Irand - 06/10/2017

2017

ik ben zeer tevreden over de snelle en praktische feedback ivm mijn vraag. Zeer professioneel en duidelijk antwoord.
Eliane - 05/10/2017

2017

To the point informatie en snelle, vlotte service. Heel goed!
Bram - 03/10/2017

2017

Was echt onder de indruk van het pleidooi van de Advocate. Ik kon er niks meer aan toevoegen, alles werd perfect uitgelegd. Met als resultaat: Mijn uitspraak was de meest gunstige dat ik kon krijgen. Bedankt!
Wesley - 25/09/2017

2017

Heel positieve evaluatie!
Ans - 25/09/2017

2017

Geen negatieve punten. Goede samewerking
Jochen - 25/09/2017

2017

Ik had deze uitspraak niet durven dromen en ben ongelooflijk blij met de keuze van Intolaw
Rita - 23/09/2017

2017

Zeer stipt en correct op voorhand geïnformeerd door de advocaat. Ook op de rechtbank goed opgevangen en het een en ander nog voorbesproken wat uiteindelijk tot een gunstiger resultaat heeft gebracht dan eerst verwacht.
David - 13/09/2017

2017

Zeer vriendelijk, concrete en vlugge antwoorden,.. Zeker een aanrader!
Tiemy - 12/09/2017

2017

Snel antwoord en goede informatie en hulp gekregen
Tamara - 08/09/2017

2017

Zeer tevreden over de dienstverlening
habex - 04/09/2017

2017

Heel efficiënte, correcte en doelgerichte hulp gekregen. Op een zeer korte periode was alles klaar en duidelijk!
Michael - 04/09/2017

2017

zeer professioneel, bereikbaar en advies op maat.
Razwana - 31/08/2017

2017

zeer goed geholpen
Astrid - 30/08/2017

2017

Snelle service en een duidelijk antwoord op mijn vraag.
Robin - 29/08/2017

2017

Zeer goed te woord gestaan
Koen - 28/08/2017

2017

Ze stelden u gerust, dat allemaal op de plooitjes komt. En je kunt er altijd terecht bij twijfel of vragen.
Annelies - 25/08/2017

2017

Zeer vriendelijk!!! Bij de volgende kan ik zeker terecht bij julie!!!
Seyda - 25/08/2017

2017

Snel, efficiënt en vriendelijk zonder opdringerig te zijn ... dit is de ervaring die ik heb met jullie kantoor. Een dagvaarding via de deurwaarder krijgen en voor de rechtbank moeten verschijnen voor een snelheidsovertreding ... als je het niet gewend bent, dan ben je toch even van slag. Op dat moment is het fijn dat iemand alles uit handen neemt, je al een eerste feedback geeft en de rompslomp die ermee gepaard gaat van je overneemt. Nu hopen op een positief resultaat, het is sowieso nog een bang afwachten, maar ik ben al blij dat ik er alvast niet alleen voor sta!
Veronique - 25/08/2017

2017

Een hele duidelijke uitleg gekregen van één van de medewerksters! De uitleg die ik op dat moment nodig had met afweging van de verschillende mogelijkheden en welke stappen ik allemaal moet ondernemen. Bovendien ook zeer vriendelijk en behulpzaam, met andere woorden: zeker een aanrader!
Kevin - 24/08/2017

2017

Vlot gesprek met nuttige info
kim - 24/08/2017

2017

Snelle en duidelijke informatie.
jens - 23/08/2017

2017

Prachtige ondersteuning van het begin tot het einde. Correcte en bijzonder snelle opvolging. Meegaan naar de rechtbank was in mijn geval zeker een meerwaarde. Zonder Intolow... of beter MET Intolow geniet je van een correct en stressloos verloop en in mijn geval ook nog een positief resultaat 👌.
Gerda 'Dimo' - 23/08/2017

2017

Dezelfde dag kreeg ik telefoon waar ik antwoord kreeg op al mijn vragen. Ook wanneer ik nadien nog met vragen zat werd ik onmiddellijk geholpen. Alles werd uit handen genomen zodat wij ons geen zorgen meer moesten maken. Top service! Ik zal in de toekomst aan jullie denken (al hoop ik jullie niet meer nodig te hebben.) 👍
Inge - 23/08/2017

2017

Directe contactname en opvolging van het dossier. Professionele aanpak en vlotte afhandeling. Aan te raden. Bedankt! Mvg Guy Creten
guy - 18/07/2017

2017

Ik werd prachtig geholpen en ik ben zeer blij met de steun en advies van Intolaw Advocaten :)
Hicham - 18/07/2017

2017

Zonder meer een zeer snelle - lees onmiddellijke - reactie op mijn vraag via chat, en een perfecte en zeer duidelijke uitleg op mijn vraag. Top Quality !!! Dank je wel.
Peter - 18/07/2017

2017

Heel duidelijke uitleg en snelle feedback gekregen
Natahlie - 17/07/2017

2017

Heel professioneel werd ik geholpen mijn kan enkel maar positieve mening geven De beste in hun vak !
Franky - 06/07/2017

2017

Goed gecommuniceerd en goed advies gekregen
jonas - 27/06/2017

2017

Mits ik niet kon aanwezig zijn op de zitting door een heelkundige ingreep die voor herhaling vatbaar zal zijn, geeft advocaat Céline De Rouck alles voor mij in goede banen geleid, waarvoor mijn dank. Ook veel begrip getoond voor de situatie waarin ik verkeer, positief van haar is kan zéér goed luisteren en advies geven. Is een steunend en vertrouwelijk persoon.
Carine - 25/06/2017

2017

Snel,vriendelijk goede uitleg.
Charlotte - 22/06/2017

2017

Professionele aanpak van bij de start en een zeer possitieve uitspraak, bedankt iedereen
Johan - 22/06/2017

2017

Vlot, correct en professioneel!
Stijn - 19/06/2017

2017

Intolaw beschikt over zeer goede advokaten, en is een absolute aanrader wanneer je in de problemen komt. Aarzel niet om met Intolaw in zee te gaan. Het zal je niet betreuren en is een slimme oplossing. Doen!!!
Andrea - 13/06/2017

2017

Heel goed contact gehad met Intolaw Advocaten, zowel via mail, telefonisch en persoonlijk. Alles werd haarfijn uitgelegd aan welke boete en dergelijke ik mij kon verwachten, dus was de uitspraak geen verassing meer. Prima kantoor, zou dit zeker aan iedereen aanbevelen.
Geert - 13/06/2017

2017

X
Tom - 06/06/2017

2017

Jullie kennen jullie vak en helpen de mensen. Jullie geven goede advies wat je zoal kan doen voor strafvermindering te kunnen bekomen. Nogmaals wil ik jullie nog eens bedanken voor de raad en het pleidooi dat jullie gedaan hebben.
Kevin - 29/05/2017

2017

Van het eerste contact tem de betekening van het vonnis konden we steeds met al onze vragen bij jullie terecht. Jullie hebben onze belangen uitstekend verdedigd. We zijn uitermate tevreden met de behaalde uitspraak.
Tom - 29/05/2017

2017

super dat je op gelijk welk tijdstip van de dag direct een antwoord krijgt op je vraag
sylvie - 24/05/2017

2017

Zeer behulpzaam, vriendelijk personeel, altijd klaar voor u te helpen en bij te staan
Dennis - 23/05/2017

2017

Zeer proffesionele aanpak met het nodige resultaat als gevolg.
Thomas - 23/05/2017

2017

Duidelijk antwoord op de gestelde vragen
Marina - 23/05/2017

2017

vriendelijk en ze maken er werk van en met vragen kan je altijd bij hun terecht en je word echt snel geholpen
Tyran - 18/05/2017

2017

Vlug gecontacteerd geweest en goed begeleid geweest perfecte service en persoonlijke begeleiding en nazorg top hopelijk heb ik dit nooit meer nodig maar als ik het ooit nog nodig heb maak ik zeker gebruik van in to law dankuwel
Broos - 16/05/2017

2017

.
Claude - 12/05/2017

2017

Heel tevreden van jullie! Altijd goed geholpen met alle vragen die ik had en ben ook altijd direct op de hoogte gebracht van alle info ter beschikking
Kjell - 12/05/2017
 
Bedankt voor de hulp die wij mochten ontvangen

Anoniem - 10/05/2017

ik heb een zeer goede advocaat bij de zitting dus alles was zeer goed geregeld... ik dank jullie allemaal om deze proces in goede banen te leiden

Anoniem - 10/05/2017

Ik ben super tevreden van jullie dienstverlening.

Anoniem - 03/05/2017

Topteam!

Anoniem - 25/04/2017

Het is omdat ik werkloos ben dat de kosten me zwaar zullen vallen en dat ik dan nog 1 maand rijverbod heb. Zeer moeilijk om daarmee een job te vinden. Ik denk dat de rechter me meer rijverbod heeft gegeven omdat ik net werkloos ben en op die manier lagere boetes heb gehad. Ik ben tevreden en ik denk niet dat ik er beter had kunnen uitkomen. Dank je

Anoniem - 05/04/2017

Vlotte behandeling van het dossier! Top!

Anoniem - 04/04/2017

Ik ben een tevreden man

Anoniem - 03/04/2017

Wij willen jullie en vooral Mevrouw Celine Derouck van harte bedanken voor het bijstaan in onze zaak. Wij zijn uiterst tevreden met het gedane pleidooi op datum van 17 maart 2017. Wij willen dan ook geen beroep aantekenen?

Anoniem - 17/03/2017

Heel tevreden. Hopelijk zal het openbaar ministerie geen beroep aantekenen.

Anoniem - 27/02/2017

Hartelijk dank!!

Anoniem - 27/02/2017

Snelle en goede afhandeling dank u

Anoniem - 18/02/2017

Tweede keer in beroep zeer tevreden over uw advocaat.

Anoniem - 17/02/2017

Perfecte opvolging en steeds goede communicatie

Anoniem - 17/02/2017

Ongelooflijk bedankt voor de goede en snelle service!

Anoniem - 08/02/2017

Ik ben zeer tevreden met de opvolging van de zaak en met het resultaat gezien het hier wel om een zeer ernstige inbreuk ging hartelijk dank voor de goede afhandeling.

Anoniem - 07/02/2017

Zeer vriendelijk.

Anoniem - 03/02/2017

Hoewel er verscheidene personen mijn dossier hebben opgevolgd was de communicatie perfect.

Anoniem - 27/01/2017

2016

Van harte bedankt

Anoniem - 17/12/2016

Ik ben zeker tevreden over de service van jullie bedrijf want ik wist niet dat ik voor een snelheidsovertreding rechtsbijstand kon genieten via mijn autoverzekering. Dat heeft jullie bedrijf zelf geregeld via mijn verzekeraar. Waarvoor dank

Anoniem - 13/12/2016

Ik ben zeer tevreden over de werking van jullie kantoor!

Anoniem - 13/12/2016

Zou Intolaw zeker aanraden aan ieder die jammer genoeg de diensten van een advocaat nodig hebben. Goede ondersteuning en krachtige verdediging in de rechtbank. Hierbij wil ik nogmaals mijn dank betuigen aan de advocate die mij verdedigt heeft.

Anoniem - 04/12/2016

Niks aan toe te voegen zeer tevreden van de afhandeling van mijn dossier

Anoniem - 28/10/2016

graag wil ik uw diensten danken voor de goede zorgen die aan mijn zaak werden besteed

Anoniem - 28/10/2016

tevreden over de service geen negatieve opmerkingen

Catreine - 19/09/2016

snel en correct

Cristophe - 19/09/2016

zeer behulpzaam legt alles precies uit eerlijkheid...

Liesbeth - 15/09/2016

Zeer vlot contact perfecte opvolging

Ivy - 15/09/2016

snelle reactie goed advies

Robin - 15/09/2016

Zeer vriendelijke mensen die het mogelijke doen om je verder te helpen met je vragen rond verkeersrecht!

Ilke - 10/09/2016

Snelle en duidelijke communicatie. IntoLaw heeft op eigen initiatief alles geregeld met mijn verzekeringsmakelaar inzake rechtsbijstand. Meester Poels was zeer vriendelijk en duidelijk.

Niels - 08/09/2016

Heel snelle en goede service

Delphine - 02/09/2016

Ik kan enkel maar positieve kritiek geven over jullie mijn zaak hebben behartigd

Kristof - 11/07/2016

Positief - vlug gecontacteerd - heldere uitleg - aan te bevelen - dank voor de informatie!

Edmond - 08/07/2016

Na de mail werd de volgende dag reeds contact opgenomen met een antwoord op mijn verschillende vragen. Zeer snel antwoord op de vragen via mail

Peter - 07/07/2016

Geen klachten zeer tevreden snelle hulpverlening.

Ralph - 06/07/2016

Stipt correct en met veel geduld uitleg via telefoon en mail over procedure en mogelijke straf waar je als leek niets van weet.

Peter - 05/07/2016

zeer snelle respons en professionele ondersteuning. zeer vlotte en efficiënte communicatie per mail en per telefoon.

Jim - 29/06/2016

heel positief snelle duidelijke én juiste informatie. Ook bijstand advocaat Sofie uitstekend !

Marc - 21/06/2016

Zeer tevreden over de service van intolaw perfecte opvolging initiatief richting rechtsbijstands verzekering. Sleutel-op-de-deur aanpak.

Vincint - 20/06/2016

Vlotte en professionele contacten. Correcte opvolging en afhandeling. Gunstig resultaat verworven.

Bart - 09/06/2016

goede en duidelijke communicatie zeer vriendelijk in de omgang.

Laurens - 08/06/2016

Ben heel blij met de werkwijze van deze mensen alles wirdt goed uit gelegd en er wordt goed geluisterd wat van veel belang is bij zo een zaken ! Vriendelijk bedankt voor de steun en de verdediging tot hier toe ! Mvg Glenn

Glenn - 31/05/2016

Super tevreden; zeer vriendelijk en zeer correct! Aanrader 🙂

Geoffrey - 27/05/2016

ik ben zeer tevreden over de aanpak en dienstverlening van Intolaw.

Joris - 25/05/2016

Heel tevreden zeer vriendelijk en doen goed hun best!

Stefanie - 23/05/2016

Efficiente en correcte behandeling van de problemen. Uitgebreide bespreking kort voor het proces hetgeen zeker helpt om de rechter te overtuigen van uw standpunt

Jos - 20/05/2016

Positief. Eerste keerdat ik in contact kom met politierechtbank. Jullie hebben zelf contacten gelegd met de verzekering.

Christina - 16/05/2016

ZEER TEVREDEN / ZEKER IVM DE NODIGE UITLEG EN BEGELEIDING IN DEZE ZAAK WAAR IK LEEK IN BEN

Yvon - 07/05/2016

Zeer duidelijke communicatie tevreden over de hele lijn

Jesse - 06/05/2016

Perfecte Service Heel duidelijk en begrijpbaar voor iedereen. Snelle communicaties. Dank u WEL aan iedereen.

Serge - 15/04/2016

Uitstekend

Guy - 15/04/2016

Zeer tevreden over de dienst verlening van INTOLAW zeer snel en effectief geholpen wn netjes begeleid door de stappen heen chapeau

Ali - 14/04/2016

Vriendelijk behulpzaam en duidelijk. Met daarenboven een gunstige uitspraak.

Nico - 14/04/2016

Ik was tevreden werd regelmatig gecontacteerd en kreeg antwoord op alle vragen die ik stelde

Christine - 09/04/2016

heel tevreden

Jan - 09/04/2016

Vlekkeloos vriendelijk en punctueel

Erwin - 06/04/2016

Zeer tevreden over de opvolging en afhandeling van dit dossier.

Kurt - 04/04/2016

Zeer professioneel; meester GOETGHEBUER had duidelijk kennis van de zaken en kende het dossier goed. Menselijke aanpak. Bedankt.

Marc - 03/04/2016

Steeds zeer goed geholpen en zeer goede feedback

Yvon - 26/03/2016

Zeer tevreden met de service.

Peter - 23/03/2016

Efficient accuraat en zeer kundig geholpen. Dank u.

Patrick - 22/03/2016

ben zeer tevreden hebben heel goed advies gegeven

Rita - 15/03/2016

Uitstekende dienstverlening

Carl - 14/03/2016

perfect zowel telefonisch als face to face

Bart - 29/02/2016

perfect zowel telefonisch als face to face

Gert - 25/02/2016

Goede tussenkomst professioneel en doelgericht

Peter - 23/02/2016

Ik ben echt waar super tevreden over de dienst verlening van het intolaw bureau!

Jonas - 17/02/2016

super !! alles zeer goed uitgelegd en vriendelijke mensen van advocaten secretaressen.

Veronique - 12/02/2016

Alles verliep vrij vlot ik ben zeer tevreden over mijn uitspraak het contact met jullie was Gemaklijk zonder veel poespas....bedankt !

Kenny - 11/02/2016

Ik werd zelf gecontacteerd door deze firma na een berekening op een boetecalculator. Zij waren van in het begin zeer professioneel en gaven me vertrouwen. Ik ben dan ook uiterst tevreden over de dienstverlening van intolaw.

Lawrence - 07/02/2016

Vriendelijke en behulpzame mensen. Ben heel tevreden over de service.

Lieve - 27/01/2016

zeer tevreden over de dienstverlening

Anja - 25/01/2016

duidelijk eerlijk (er werden geen onrealistiche optimistische verwachtingen vooropgesteld) correct en communicatief

Geert - 21/01/2016

Vriendelijke en duidelijke comunicatie en begeleiding. 10/10!

Dirk - 21/01/2016

Alles word goed geregeld... je moet zelf niets doen. Met (toch zeker bij mijn zaak) een goede afloop.

Andy - 11/01/2016

Zeer duidelijke info verstrekking. Geen onnodige gesprekken maar steeds to the point vragen en antwoorden. Resultaat is dan ook beter dan mijn verwachtingen.

Andy - 10/01/2016

Zeer stipte opvolging van mijn zaak waarvoor mijn dank!

Pierre - 01/01/2016

2015

zeer tevreden over de begeleiding voor en na de zoek waarvoor ik terecht stond

Mark - 17/12/2015

Vlotte service. Op alle vragen werd een snel en duidelijk antwoord gegeven.

Pieterjan - 14/12/2015

correcte behulpzame en vriendelijke samenwerking

Rudy - 09/12/2015

Zeer goede en professionele dienstverlening !!

Luc - 04/12/2015

Zeer tevreden! Correcte en duidelijke afspraken + goede opvolging en zeer tevreden over resultaat.

Marianne - 22/11/2015

Correct vlot met kennis van zake

Dirk - 05/11/2015

Zeer goede en duidelijke uitleg vooraf en na de dagvaarding

Peter - 03/11/2015

Zeer goede en duidelijke uitleg vooraf en na de dagvaarding

Alain - 03/11/2015

zeer duidelijke uitleg zonder teveel poespas. advies van de bovenste plank! zeer vriendelijk en geduldig. top!

Carmen - 03/11/2015

Correcte en duidelijke behandeling van mijn dossier

Yvon - 30/10/2015

Intolaw verdedigde me uitstekend. Ik kon me volledig vinden in het vonnis. Bovendien kreeg ik ten allen tijde de correcte info. Bedankt Intolaw!

Geert - 29/10/2015

Stipt correct en klantvriendelijk

Jawad - 29/10/2015

Vlotte tel. contacten en prima opvolging via mail. Duidelijke afspraken en informatie. Als ik ooit nog eens verstrooid ben (hopelijk niet) zal ik zeker terug beroep doen op uw diensten. Bedankt.

Peter - 28/10/2015

Prachtige ondersteuning en zeer correcte opvolging van mijn dossier m.b.t. snelheidsovertreding. Niets dan lof! Mijn feedback naar omstaanders is dan ook zeer lovend. Nogmaals hartelijk dank voor jullie diensten !

Koen - 27/10/2015

Het was de eerste maal dat wij met INTOLAW werkten en wij stelden vast dat de opvolging heel stipt gebeurde op een gepersonaliseerde wijze zowel bij de voorbereiding als de afhandeling van de zaak. Zeer professioneel.

Hilde - 27/10/2015

Zeer goede dienstverlening snelle respons op vragen zeer goed contact goede pleiting tijdens de rechtzaak. Kortom zeer tevreden.

Stefaan - 26/10/2015

Info gevraagd via internet. De dag erna reeds opgebeld met de nodige raad en daad. Zeer vlotte en accurate communicatie en zeer oplossingsgericht. Aan te raden kantoor

Yannick - 24/10/2015

Heel goeie advocate!

Wendy - 24/10/2015

vlotte en goede afhandeling

Dirk - 19/10/2015

Een goede begeleidingd door de meester ter plaatse en de informatiewisseling werd vriendelijk en correct afgehandeld

Sonny - 18/10/2015

Na invullen online hebben ze me direct gecontacteerd. Direct duidelijk en actie met een goed resultaat. Nogmaals bedankt!

Andy - 11/10/2015

Zeer vriendelijk en met kennis van zaken.

Sven - 11/10/2015

goede service en altijd vriendelijk

Kris - 07/10/2015

Zeer tevreden over de professionele vriendelijke joviale en snelle manier om mijn dossier te be en af te handelen

Peter - 07/10/2015

Ik ben toevallig met Intolaw in contact gekomen via hun site. Heel vriendelijke mensen hebben me doorheen de hele zaak goed geholpen en duidelijke gemaakt wat ik kon verwachten. Mocht het nog voorvallen hopelijk niet zou ik zeker terug bij hen ten rade gaan!

Lorenzo - 05/10/2015

Altijd goed geïnformeerdgoed gepleit op de rechtbank Ik ben dus heel te vreden over jullie. Bedankt!

Tony - 04/10/2015

Tevreden.Goede en snelle dienstverlening.

Jan - 02/10/2015

Zeer goede ervaring. Dossier werd uitstekend opgevolgd.

Timothy - 02/10/2015

Snelle professionele en vriendelijke dienstverlening tijdens telefonisch contact en via mails. Heldere informaties ook. Zeer bedankt!

Lode - 01/10/2015

Top

Stefan - 18/09/2015

Efficiënt zeer informatief geruststellend waarvoor dank!

Sofie - 16/09/2015

Correcte efficiënte communicatie en opvolging. Prima service.

anoniem - 12/09/2015

Zeer tevreden

Said - 09/09/2015

Correct verstaanbaar en vooral uitstekend.

Luk - 07/09/2015

Deze week ben ik teruggebeld over een vraag die ik had omtrend een snelheidsovertreding in Belgie. elf Nederlander ben en niet op de hoogte was van hoe het werkt in Belgie. Uiterst zorgvuldig en vriendelijk werd mij uitgelegd wat de gang van zaken was.

Daan - 04/09/2015

contact met de advocate vlot professioneel en aangenaam / contact via mail : duidelijk en volledig

Leo - 03/09/2015

Correct en snel

Daniël - 02/09/2015

Vriendelijk correct en stipt.

Frans - 01/09/2015

Ik legde een vraag ivm een verkeersovertreding voor aan INTOLAW en kreeg de dag erop reeds een antwoord. Enkele maanden later bij ontvangst van de boete bleek het antwoord correct te zijn.

Mieke - 25/08/2015

Beleefd en sterk informatief

Jeroen - 18/08/2015

Zeer tevreden. Snelle reactie op mails. Alvast bedankt

Bob - 05/08/2015

Zeer goede professionele begeleiding met uitstekende kennis van zaken en zeer goed pleidooi ! Heel tevreden over de volledige samenwerking

Kristof - 03/08/2015

Ik kan enkel maar tevreden zijn over de samenwerking en het behaalde resultaat. De communicatie via email/telefoon werd steeds correct afgehandeld. De duidelijke to the point communicatie de jonge look&feel van het advocatenbureau en bijhorende branding zijn een verademing t.o.v. de logge werking en archaïsche communicatie van het Belgisch rechtssysteem.

Anoniem - 27/07/2015

heel vlot gemakkelijk en correct kan niet beter.

Tom - 23/07/2015

Tevreden

Rohald - 22/07/2015

Ik ben zeer tevreden met jullie geleverde werk en ga jullie dan ook in de toekomst aan iedereen die ik ken aanraden

Ronald - 30/06/2015

hebben dit ervaren als zéér bevredigend en zullen U zeker aanraden bij derden een tevreden cliënt

Tania - 26/06/2015

zeer tevreden over de dienstverlening!!!!

Nicholas - 24/06/2015

zeer goede afwerking proficiat.

Patrick - 23/06/2015

Was duidelijk en zeer vriendelijk

Benny - 22/06/2015

Zeer goede snelle duidelijke bediening! Top!

Mathias - 20/06/2015

zeer vlotte behandeling van mijn zaak! waarvoor mijn dankgezien mijn overtreding had de uitspraak erger kunnen zijn nogmaals mijn welgemeende dank aan INTOLAW !

Ronny - 19/06/2015

Ten eerste meer dan tevreden met de uitspraak vd rechter boven mijn verwachtingen verder wil ik het ganse team van Into Law bedanken voor de goede samenwerking en briefwisseling en goede ontvangst steeds ik geef jullie een 10 op 10 mijn grote dank nogmaals.

Marc - 16/06/2015

Tot nu toe zeer tevreden vanwege professionaliteit

Bert - 16/06/2015

Zeer goede Dienstverlening en zeer goede inlichtingen en behulpzaam

Corneel - 16/06/2015

zeer snelle en correcte afhandeling

Katty - 04/06/2015

zeer goede contacten -goed ingelicht over waar aan te verwachten

Omer - 04/06/2015

zeer goede dienstverlening!

Benjamin - 01/06/2015

Zeer professionele reflectie en kijk op de zaak.

Robbert - 28/05/2015

Zeer duidelijk en vlot contact. We werden op regelmatige basis op de hoogte gehouden.

Serge - 27/05/2015

Zeer duidelijk en vlot contact. We werden op regelmatige basis op de hoogte gehouden.

Peter - 27/05/2015

TOP

René - 19/05/2015

Zeer snelle en vriendelijke reactie duidelijke informatie constructieve oplossingen. Dank je!

Mien - 05/05/2015

met dank aan jullie is men uitspraak mild bedankt hiervoor

Nick - 04/05/2015

Mijn volledige tevredenheid over het antwoord op de door mij gestelde vragen. Mijn dank hiervoor.

Roland - 24/04/2015

Ik werd enkele uren na het versturen van mijn mail telefonisch gecontacteerd. Ik kreeg een duidelijke uitleg op mijn vraag;door een zeer vriendelijk persoon die de tijd nam het uit te leggen.

Patrick - 22/04/2015

Snel en duidelijk. Ook prettig te horen dat ik niet hoef voor te komen en 'slechts' een boete hoef te betalen.

Monique - 15/04/2015

Snel professioneel duidelijk en enorm vriendelijk.

Frank - 15/04/2015

de spontane mails die ik op regelmatige basis kreeg was voor mij de geruststelling dat mijn zaak goed werd opgevolgd.

Anoniem - 12/04/2015

INTOLAW een team die de klanten op een SUPERvriendelijke manier behandelen!

Mohamed - 09/04/2015

Zeer aangenaam gesprek met medewerker Kenneth.Veel geduld en begrip getoond en voortdurende luisterbereidheid en goede antwoorden op de vragen.

Luc - 08/04/2015

zeer tevreden bedankt

Peter - 05/04/2015

Jullie leverden perfect werk en deden dit uiteindelijk beter dan de andere advocate die me uiteindelijk verdedigde. In de toekomst zal ik niet nalaten jullie aan te bevelen bij kennisen en vrienden.

Anoniem - 02/04/2015

Super snel vriendelijk en duidelijk

Michele - 02/04/2015

Prachtige service en opvolging vergeleken met andere kantoren!

Anoniem - 01/04/2015

Het was een aangename en nuttige respons. Bedankt voor de informatie. Ik apprecieerde dit ten zeerste.

Rene - 01/04/2015

Super snel vriendelijk en duidelijk

Michele - 28/03/2015

Zeer goede en snelle service.

Robbie - 27/03/2015

Snel en correct te woord gestaan.

Edwin - 23/03/2015

Zeer duidelijke en interessante hulp gekregen. Mijnheer was ook uiterst vriendelijk zonder beschuldigend over te komen. Wenst me echt te helpen en ik voelde me geen crimineel omwille van mijn (zware) verkeersovertreding. Bedankt INTOLAW

Wim - 18/03/2015

ik ben er zeer goed geholpen en het was ook meteen duidelijk

Carine - 18/03/2015

snelle service eerlijke uitspraak gehad

Anoniem - 16/03/2015

Snelle en duidelijke feedback gekregen onder de vorm van een gratis telefoontje van een advocaat.

Célestine - 05/03/2015

Goede en vriendelijke service. Vlotte aanpak. Bedankt.

Anoniem - 03/03/2015

Ben heel tevreden over de manier van werken met Intolaw: directe aanpak van het probleem concrete en eerlijke info. Aan te raden.

Simonne - 03/03/2015

Intolaw werd door mij heden 2 maart 2015 gecontacteerd. Gedurende een 25 tal minuten werd er naar mijn verhaal geluisterd. De gegeven raad werd in dank aangenomen en sterkt mij in het vooruitzicht van het komende.Vriendelijk bedankt.

Pierre - 02/03/2015

Contact was zeer vriendelijk correct hulpzaam duidelijk antwoord en zeer vlugge reactie. Zeker eens doen.

Mieke - 26/02/2015

Ik was bijzonder tevreden met de begripvolle menselijke aanpak en de heldere en transparante communicatie. Ook alle afspraken werden stipt en nauwkeurig nagekomen.

Anoniem - 23/02/2015

zeer direkt en duidelijk

Marc - 17/02/2015

Correct vriendelijk en snel!

Jacob - 03/02/2015

Ik was onder de indruk van hoe snel ik reactie kreeg na het invullen van het formulier. Ze hebben mij in ieder geval een juist inschatting gegeven.

Isabelle - 03/02/2015

Correct vriendelijk en snel!

Jacob - 03/02/2015

Ik ben tevreden van uw diensten en dank u vriendelijk !

Anoniem - 03/02/2015

Ik was blij dat ik bijgestaan werd door een specialist

Tienneke - 03/02/2015

Correct vriendelijk en snel!

Jacob - 03/02/2015

 

Bereken hier uw boete

 

Laatste nieuws

Ons team

   Pieter Goetghebuer

   Jeroen Vande Sijpe

   Marie Van Cauwenberghe

   Céline De Rouck

   Julie Haesevoets

   Pieter Feys

WordPress Theme built by Shufflehound. © 2018 - Intolaw